Als u lid wordt van Freethinker, tekent u deze voorwaarden.

Als je nieuw bent op dit forum, lees dan eerst even de regels.

Moderator: Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
Maria
Site Admin
Berichten: 14132
Lid geworden op: 05 jul 2009 15:41
Locatie: Zeeland

Als u lid wordt van Freethinker, tekent u deze voorwaarden.

Bericht door Maria » 28 aug 2016 10:31

Dit krijg je te zien als je je registreert:
Registratie

Door het bezoeken/gebruiken van "" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "" of "http://www.freethinker.nl/forum"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "" dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "". Als je wel gebruik blijft maken van "", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op http://www.phpbb.com". De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/".

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database permanent wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.
"Quand Dieu se tait, on peut lui faire dire ce que l'on veut." - Sartre.
"Als God zwijgt kun je hem laten zeggen wat je wil."

Gebruikersavatar
Maria
Site Admin
Berichten: 14132
Lid geworden op: 05 jul 2009 15:41
Locatie: Zeeland

Re: Als u lid wordt van Freethinker, tekent u deze voorwaarden.

Bericht door Maria » 17 mar 2018 16:06

Nadere toelichting op Freethinker.nl gebruikersvoorwaarden.
Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen.
A5 :: De vrijwilligers die deze site beheren hebben het recht om berichten en onderwerpen te bewerken, verplaatsen, verwijderen of sluiten. Als gebruiker geeft u toestemming om uw profiel blijvend in onze database op te slaan.
"Quand Dieu se tait, on peut lui faire dire ce que l'on veut." - Sartre.
"Als God zwijgt kun je hem laten zeggen wat je wil."

Gesloten