De toekomst is heden.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Gerard R.
Bevlogen
Berichten: 2745
Lid geworden op: 29 mei 2014 16:14
Locatie: NL

Re: De toekomst is heden.

Bericht door Gerard R. » 30 mei 2022 10:07

holog schreef:
27 mei 2022 06:20
Peter van Velzen schreef:
27 mei 2022 02:46
holog schreef:
26 mei 2022 15:38
Ok , ik was niet van plan te wedden op een error corrected quantum computer. Maar ik kan wel de weddenschap aangaan om voor het einde van het jaar 1 commerciële ´nuttige´ applicatie te hebben, met definitie van ´nuttig´ = iets wat voor bedrijven nuttig is en waarvoor ze geld willen betalen plus dat het commercieel op de markt is en wat niet kan met klassieke computer.
Voor het eind van 2022 (in de Gregoriaanse tijdrekening) commerciëel op de markt? Die weddenschap ga je waarschijnlijk verliezen. Jammer dat ik momenteel rood sta, (Ik wed niet om geld dat ik niet heb, dat zou niet eerlijk zijn). Maar niet getreurd, mocht het gebeuren dan zal ik je prijzen, en mocht het pas in 2036 gebeuren en ik leef nog, dan zal ik nog altijd positief over je voorspelling oordelen. (tenslotte zat je er dan maar 16 jaar naast).
deze man zat er met zijn voorspelling dat men commerciële kernfusie zou hebben binnen twee decennia in 1955 - zo blijkt nu - al minimaal 47 jaar naast.
Ik zal dan ook maar eerlijk zijn, indien je mijn definitie van nuttig aanvaard, ben je reeds verloren - dit gebeurde immers reeds eind 2021.
Wie weet komt het goed.... Inkijkje?-> https://edition.cnn.com/interactive/202 ... cnnphotos/
Alles is tijdelijk. Dat is Universeel... Wacht maar...

holog
Forum fan
Berichten: 475
Lid geworden op: 17 aug 2019 08:33

Re: De toekomst is heden.

Bericht door holog » 05 jun 2022 09:48

Gerard R. schreef:
17 apr 2022 20:56
https://www.rtlnieuws.nl/economie/artik ... hotondelta
Sneller en zuiniger
Fotonische chips moeten apparaten een stuk sneller en zuiniger maken. Ze werken niet met elektriciteit, maar met lichtdeeltjes (fotonen) ​om informatieprocessen door te geven, en kunnen daarom een veel hogere datasnelheid behalen.
Ja, mooi. Daar is al tientallen jaren over gepraat, maar het wordt werkelijkheid. :)
Gerard,

ik veronderstel dat die photondelta onderdeel is van quantum delta NL waar spiquantum het over heeft in onderstaande link ? (Anders zou het nogal vreemd of bijzonder zijn / niet echt een idee waar de delta vor staat trouwens)


https://www.businesswire.com/news/home/ ... -Computing

https://www.qlimate.world
leon schreef: Ik weet wel dat je met kwantumsimulatiescenario’s wel bruikbare berekeningen kunt maken, dan emuleer je als het ware kwantumgedrag. Daar hoef je nog niet eens qubits voor te hebben volgens mij, maar het kan wel. Dan noem je de computer kwantumcomputer maar emuleer je alleen kwantumgedrag in processen.
(voor deze die moesten geintresseerd een doc's intervieuw in deze context vallen terug te vinden onder youtube chanel van" the quantum insider" (tesamen met Illyas khan - "call to action") - ook afzonderlijk interview met spiquantum vind je in hetzelfde chanel terug


Trust Shiva vandana - go bankrupt

holog
Forum fan
Berichten: 475
Lid geworden op: 17 aug 2019 08:33

Re: De toekomst is heden.

Bericht door holog » 05 jun 2022 11:04

Edit: het is natuurlijk psiquantum (en niet spiquantum)
Trust Shiva vandana - go bankrupt

holog
Forum fan
Berichten: 475
Lid geworden op: 17 aug 2019 08:33

Re: De toekomst is heden.

Bericht door holog » 06 jun 2022 16:38

misschien wel te aan schouwen als het toppunt van ecomodernise (of 'decoupling' ) : microbiele landbouw / microbieel eiwit ligt reeds gewoon in de supermarkt in het engeland en zwiterland (maar nog niet op de meest optimale manier geproduceerd).

Betere productie methodes zijn nog opstart-fase

https://eostrace.be/artikelen/zijn-bact ... e-toekomst
"Micro-organismen produceren in een dag tijd tot meerdere kilo’s eiwit per kubieke meter. Planten en dieren hebben daar weken voor nodig"


Mijn 'toekomst is het heden' project (in microbiele landbouw ) gaat naar echter naar de finnen
https://solarfoods.fi/
Trust Shiva vandana - go bankrupt

Plaats reactie